Köpvillkor

Anmälan till kursen är bindande. Ångerrätten gäller i 14 dagar efter att anmälan har gjorts. Du kan inte nyttja ångerrätten efter att du gått kursen eller laddat ner/aktiverat kursen. Om du skulle bli sjuk eller skada dig på så sätt att du inte kan delta i kursen, återbetalas kursavgiften vid uppvisande av läkarintyg.

Kurs på Hermansdal i saltmoxa

Kursavgift: 2495:-, då ingår ett saltmoxa-kit (värde 995:-), lunch + fika på förmiddag och eftermiddag (all mat som serveras är ekologisk och vegetarisk). Efter avslutad kurs har du som deltagare möjlighet att gå med i vår slutna FB-grupp ”Nyckeln till Hälsa – Moxa Magic”, där du kan ställa frågor och utbyta erfarenheter med oss och andra deltagare.

Friskvårds och moxakurs för Häst och Hund på Hermansdal

Kursavgift: 1995:-, då ingår pdf häften, lunch + fika på förmiddag och eftermiddag (all mat som serveras är ekologisk och vegetarisk). Efter avslutad kurs har du som deltagare möjlighet att gå med i vår slutna FB-grupper som tillhör respektive kurs, där du kan ställa frågor och utbyta erfarenheter med oss och andra deltagare.

Webbkurs Saltmoxa

Kursavgift: 2495:-, då ingår ett saltmoxa-kit (värde 995:-). När du köpt kursen kommer du att få tillgång till vår powerpoint med föreläsningar, film med instruktioner samt ett PDF-häfte med all info du behöver ha. På posten (DHL) får du ett Saltmoxa-kit hemskickat som du använder för att göra behandlingen hemma. Innan vi skickar ut Saltmoxa-kitet är det viktigt att du har tittat på föreläsningarna och svarat på de ”säkerhetsfrågor” som är i slutet. Frågorna är inte svåra och du kan enkelt leta upp dem i häftet, men det är viktigt för oss att veta att du tagit del av den informationen innan du börjar saltmoxa på egen hand.

Du kommer även att få en länk till en grupp på facebook där du kan bli medlem. Det är en grupp där alla som deltagit i våra saltmoxakurser har möjlighet att dela med sig av sin resa, sina funderingar och ställa frågor.

Webbkurs Mat som medicin- De fem elementen

Kursavgift: 2495:-  När du köpt kursen kommer du att få tillgång till vår powerpoint med föreläsningar om kinesisk medicin, samt ett PDF-häften med recept med mera.

Du kommer även att få en länk till en grupp på facebook där du kan bli medlem. Gruppen är vårat ”klassrum” där alla som deltar har möjlighet att dela med sig av sin resa, sina funderingar och ställa frågor och få coachning.

Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms.
Betalning sker via Swish till 1231983428 , som förskottsbetalning till bankgiro 5029-3869 eller via Payson Checkout där du kan välja att betala med kort, via bank, faktura, delbetalning eller sms.

Om PaysonFaktura
Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer ingen extra avgift.
För att kunna beställa mot faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om pantsättning
Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi
AB, 556489-2924.

Privat Policy
Genom din beställning hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Enligt GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Skulle den vara felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall på info@hermansdal.com

Här finner du mer information om vår Integritets- & Dataskyddspolicy

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som spårbart paket, inte mot postförskott. Om varan varit defekt eller du fått felvara, står vi för frakten på ersättningsvaran.

Ej uthämtat paket
Paket som ej hämtats ut debiteras med 200:-

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

error: Content is protected !!